پنج‏شنبه 24 آبان 1397 |

معرفي مؤسسه

Køb fodboldtrøjer til mænd billige fodboldtrøjer børn, kvinder og børn til fans og alumner på nfl trøjer University of North Carolina Shop. Den officielle Basket trøjer har et massivt udvalg af North Carolina Football Uniforms, herunder replika, twillet og autentisk Tar Heel billige fodboldtrøjer! Soccer Dome tilbyder tre indendørs 3 generations kunstgræs baseball trøje pitches for dig og dit team til leje.

مؤسسه آموزش عالی پرتو از مهرماه 1387 با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود رابا پذيرش دانشجو در رشته معماري آغاز کرد. هیأت مؤسس را جمعی از اساتيد دانشگاه سيستان و بلوچستان تشکیل میدهند که تجارب مدیریت اجرایی در محیط دانشگاه و بینش علمی و آموزشی خود را در مسیر پیشبرد اهداف آموزش عالی به کار گرفته اند.

هدف این مؤسسه، بسترسازی محیطی علمی و پویا برای علاقه مندان کسب دانش همراه با ارائه خدمات آموزشی نوین و عملی مورد نیاز در فضای رقابتی کار برای دانش پژوهان است.

در حال حاضر، مؤسسه دارای يک رشته در مقطع کارشناسي(مهندسي معماري)، چهار رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته(مدیریت جهانگردی، معماري، هنرهای تجسمی، ارتباط تصويري، طراحی دوخت) و دو رشته در مقطع کاردانی(معماري و گرافيک) می‌باشد.

فضای آموزشی مؤسسه همراه با كلاس های درس مجهز به ویدئو پروژکتور، آتلیه های معماری، عکاسي و طراحي گرافيک و نيز کارگاه هاي چاپ، حجم و ارتباط تصويري مي باشد. مؤسسه همچنين دارای سايت کامپيوتر، واحد انتشارات و نمازخانه بوده و خدمات اينترنت رايگان را در محل سایت کامپیوتری خود به دانشجويان ارائه مي دهد. جهت دانشجويان شهرستانی نيز خوابگاه با هزينه و امكانات مناسب تحت نظارت مستقيم معاونت دانشجويی مؤسسه پيش بينی شده است.

گالري تصاوير
.تمامي حقوق مادي و معنوي سايت متعلق به مؤسسه آموزش عالي پرتو مي باشد
.نشاني: زاهدان - بلوار معلم - معلم 3 - مؤسسه آموزش عالي پرتو
کد پستي: 9816848115
تلفن: 33416468 / 33416113 - 054 فاکس: 33416114-054
© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه آموزش عالي پرتو می باشد.