پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403 |

معرفي مؤسسه

مؤسسه آموزش عالی پرتو از مهرماه 1387 با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را با پذيرش دانشجو در رشته معماري آغاز کرد. هیأت مؤسس را جمعی از اساتيد دانشگاه سيستان و بلوچستان تشکیل میدهند که تجارب مدیریت اجرایی در محیط دانشگاه و بینش علمی و آموزشی خود را در مسیر پیشبرد اهداف آموزش عالی به کار گرفته اند.

هدف این مؤسسه، بسترسازی محیطی علمی و پویا برای علاقه مندان کسب دانش همراه با ارائه خدمات آموزشی نوین و عملی مورد نیاز در فضای رقابتی کار برای دانش پژوهان است.

در حال حاضر، مؤسسه دارای دو رشته در مقطع کارشناسي ارشد (مهندسي معماري و برنامه ریزی شهری)، دو رشته در مقطع کارشناسي (مهندسي معماري و مهندسی شهرسازی)، نه رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته (مهندسی تکنولوژی نقشه برداری، مهندسی تکنولوژی معماري، علمی - کاربردی معماری، مدیریت جهانگردی، حسابداری، علمی- کاربردی تکنولوژی و طراحی پوشاک، علمی- کاربردی تکنولوژی و طراحی دوخت، آموزش هنرهای تجسمی و علمی- کاربردی ارتباط تصويري)، سه رشته در مقطع کاردانی پیوسته (نقشه کشی معماری- معماری، نقشه برداری و گرافيک) و یک رشته در مقطع کاردانی ناپیوسته (معماري) می‌باشد.

فضای آموزشی مؤسسه همراه با كلاس های درس مجهز به ویدئو پروژکتور، آتلیه های معماری، عکاسي و طراحي گرافيک و نيز کارگاه هاي چاپ، حجم و ارتباط تصويري مي باشد. مؤسسه همچنين دارای سايت کامپيوتر، واحد انتشارات و نمازخانه بوده و خدمات اينترنت رايگان را در محل سایت کامپیوتری خود به دانشجويان ارائه مي دهد. برای دانشجويان شهرستانی نيز خوابگاه با هزينه و امكانات مناسب تحت نظارت مستقيم معاونت دانشجويی مؤسسه پيش بينی شده است.

گالري تصاوير
تماس با ما صفحه انگلیسی | | درباره مؤسسه | صفحه اصلی
.نشاني: زاهدان - بلوار بزرگمهر - بزرگمهر ۳۳ سمت چپ - اولین پلاک - مؤسسه آموزش عالي پرتو
کد پستي: ۹۸۱۶۸۶۶۴۱۳ و ۹۸۱۶۸۶۶۴۱۱
تلفن: ۳۳۴۱۷۷۰۲ / ۳۳۴۱۷۲۲۱ - ۰۵۴ فاکس: ۳۳۴۲۵۱۸۲ - ۰۵۴
© تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه آموزش عالي پرتو می باشد.